luni, 21 mai 2012

Without You..

Hello, hello c-can you hear me? ....aaalooooo!! :))
Si iar soramea ma scoate dintr-o stare emo (nu "emo princess" n-am sa-i plagiez copilaria) citindu-ma ca pe cartile de joc =))
"Stii..iubirea este oarba,iar prietenia clarvazatoare!" Adica? "prima varianta,draga Georgeta : poti sa-l iubesti pe unu chiar daca este urat si cam prostut si a doua varianta,draga Georgeta : cand te gandesti la un prieten si culmea! te suna a doua zi! (din an in paste ) "
Au fost cateva persoane care chiar "au tinut mortis" sa dau raportul, la ce am mai facut in ultimele doua luni. 
Ei bine, mai nimic. Am stat si am dormit ca un dromader si mi-am baut cafeaua pe balconul de la etajul 9..undeva in Bucuresti, aproape in fiecare dimineata (adica atunci cand mi-a pregatit-o mama :D ) and another boring shits.
Pe langa altele, Gusa inca traieste (ura!), nu mai am strop de parfum & spre deliciul publicului am inspectat starea scarilor din Kultur Last Friday Night (58 de kg- calitate superioara. Sunt intr-o stare ireprosabila,deci ati facut o treaba buna, baieti!)- cu ocazia asta ii transmit LA MULTI ANI Alexei (zisa si Madame Ioneasca, you know i love you ), din cauza ei mi-au umblat piciorusele pe unde nu trebuie, haha. Sa nu mai spun ca eram sa fac stop cardiac dupa stop cardiac. Uneori inima actioneaza dupa "capul"  ei . So, dear heart.. fuck you! Sincerely, my brain!


     Pentru ca merge atat de bine..
                                                                                        " Blue jeans, white shirt... you fit me better than my favorite sweater, and i know that love is mean and love hurts"

P.S.: caut magazin de antichitati, dispus sa achizitioneze una bucata tablou cu doi ingeri porno, de proapeti 80 de ani, diametrul..."ia vezi nebuno ca ii are pe doi metrii, ia uite ce-i aici!"- zise soramea de la fata locului =))


PPS: Un copil in parcul de vis-a-vis "plimba ursuuul! plimba ursuuul! plimba ursuuul! plimba ursuuul! plimba ursuuul! PLIMBA URSUUUUL!" Deranjate de zgomot am iesit pe geam: 
Eu si Sora urs "FI-TI-AR URSUL AL DRACU'!!!" :)))))

2 comentarii: